Participem a la 2a Fira Conscient de la Ballena Alegre

El càmping Ballena Alegre ha celebrat, per segon any consecutiu, la Fira Conscient, un espai de trobada enfocat a promoure i divulgar el Model Ballena, “de turisme regeneratiu aportant impactes positius al planeta”.

Jordi Sargatal a la Fira Conscient

Dissabte 29 al matí, el vicepresident i patró de l’ Alive Fundació, Jordi Sargatal, va participar a la taula rodona sobre aquest “Model Ballena” per donar a conéixer el projecte de recuperació de zones lacustres Estanys d’Empordà. Un projecte que també té la voluntat de col·laborar estretament amb el càmping en la regeneració d’aigües, amb un sistema de llacunatge natural a l’espai entre el càmping i el Riuet.
Sargatal va compartir l’espai amb Josep Ramon Sainz (DPastura), Oriol Armet (Fundació Pioneers of our Time) i Orson Acosta, responsable de sostenibilitat La Ballena Alegre.

A la tarda va ser el torn del coordinador d’activitats marines de la fundació, Boris Weitzmann, desenvolupant el taller “Conèixer per preservar”. Durant la sessió, Weitzmann va presentar el llibre “Una planta sota el mar” i va destacar la importancia de conservar el sistema dunar i les praderies de gram.

A la darrera edició de la Fira Conscient, Weitzmann i Alive Fundació van ser presents explicant el projecte “Un Pop de Gram“.

Feu un comentari