El MedFoto es prepara per la seva segona edició aquest 2022

Les seves dues entitats organitzadores han signat un conveni de col·laboració, avui dimarts 14 de desembre a la Sala de Juntes del Club Nàutic l’Escala, amb el qual s’inicia el camí de la segona edició del MedFoto.

Narcís Carreras, president del Club Nàutic de l’Escala, i Bernat Garrigós, president de la Fundació Alive, han estat els encarregats de fer oficial aquest acte, amb el que comencen els preparatius d’una nova convocatòria de l’únic Concurs Internacional de Fotografia dedicat a la Mediterrània.

Un concurs de fotografia obert

Un any més, el certamen proposarà tant a fotògrafs professionals com amateurs, presentar imatges innovadores i inspiradores que mostrin la diversitat marina i la relació de l’home amb el mar Mediterrani sota la temàtica: el mar i les persones.

Dividit en diferents categories, la competició accepta fotografies preses tant a sobre com a sota de la seva superfície dedicades a totes les vessants del mar, des del paisatge fins a la vida marina i des de les activitats professionals i esportives com de lleure.

Properament, més novetats!

L’organització ja treballa amb les que seran les bases de la segona edició del MedFoto, que seran publicades al web del concurs (www.medfoto.org) el proper 1 de febrer. El període d’inscripció i enviament d’imatges s’obrirà de l’1 d’abril al 15 de maig.

Una iniciativa conjunta

El MedFoto és una iniciativa que neix de la col·laboració entre el Club Nàutic l’Escala i la Fundació Alive i té per objectiu posar en valor la fràgil relació entre les persones i el mar, així com donar a conèixer els valors naturals de l’entorn marí i fomentar l’actitud responsable de tots els agents que operen en el món marí i del públic en general. Amb la recollida i la difusió del material visual del concurs, el concurs treballa per contribuir al coneixement i la preservació del medi marí.

Finalista MEdFoto 2021

Feu un comentari