Ens unim a la Xarxa per a la Conservació de la Natura!

Logo Xarxa per a la Conservació de la Natura

Estem molt contents de poder anunciar que des d’avui Alive forma part de la Xarxa per a la Conservació de la Natura.

Aquest era un pas necessari per continuar treballant en el ventall de projectes que impulsem des de la fundació, i amb la mirada posada a una nova línia estratègica en què s’està treballant actualment.

La Xarxa per a la Conservació de la Natura

La XCN és una xarxa amb més de 190 organitzacions que promou la conservació i gestió sostenible del patrimoni natural, així com els seus valors culturals i paisatgístics, mitjançant la custòdia del territori i el voluntariat ambiental a Catalunya. Treballa per ser una entitat de referència a Catalunya i a nivell internacional en l’àmbit de la conservació de la natura i del voluntariat ambiental.

La XCN vol esdevenir una xarxa àmplia, influent, estructurada i consolidada on les entitats ambientals i els diversos col·lectius vinculats veuen amplificada i reforçada la seva capacitat d’actuació per tendir cap una Catalunya justa, socialment i ambientalment, on el benestar social i la conservació de la natura siguin valors centrals.

El treball en xarxa de la XCN permet sumar capacitats i recursos per tal d’ampliar l’abast i la incidència de les entitats que hi formen part. Això implica pensar, comunicar i actuar conjuntament, compartint objectius i recursos, unificant capacitats i esforços i posant en relació les accions.

Gràcies per acceptar-nos a la XCN!


Feu un comentari