Espai Natura (1). El projecte Gram

La fundació estrena una secció anomenada “Espai Natura” dins el programa “Què ha passat?” d’Empordà Televisió.

La nova secció Espai Natura, dins el programa “Què ha passat?” d’Empordà Televisió, es va inaugurar el passat dia 11 de març, i per donar el tret de sortida es va emetre el reportatge sobre el projecte Gram, gravat a finals de febrer.

Al reportatge, el director de la fundació, Bernat Garrigós, el biòleg Boris Weitzmann, i l’investigador de Biosfera i del CEAB Blanes, Óscar Serrano, ens expliquen què és el prat de Gram i quins estudis s’hi duen a terme. Tot, en un llenguatge per arribar als espectadors i fer la difusió del tresor que tenim amagat sota l’aigua al golf de Roses.

Entre altres aspectes, es narra el descobriment d’aquest prat, els inicis de la seva cartografia, la seva importància com a arquitecte marí i l’estudi de carboni blau que està fent Biosfera a la zona.

Els divendres, Espai Natura

Què ha passat . Espai natura .

El programa Què ha passat? s’emet els divendres a les 20.30 h, i la secció de Natura s’emmarca en el programa dedicat a Castelló d’Empúries, habitualment, el segon divendres de mes.

Es tracta d’un espai audiovisual dedicat a divulgar coneixement sobre el medi ambient i l’entorn natural de l’Alt Empordà, destacant-ne les activitats que realitza la Fundació, qui patrocina l’espai.

Feu un comentari