Espai Natura (3): Un Pop de Gram

Arriba el tercer capítol d’”Espai Natura” dins el programa “Què ha passat?” d’Empordà Televisió

Aquesta vegada ha sigut el torn del nostre nou projecte: Un Pop de Gram. El biòleg i impulsor del projecter, Boris Weitzmann, ens ho explica. També visitem a Josep Matés, el terrisser que ha fet les olles de ceràmica, i al ferrer que ha elaborat les barrines de ferro que serviran d’ancoratge.

Capítols anteriors

La secció Espai Natura, dins el programa “Què ha passat?” d’Empordà Televisió, es va inaugurar el passat dia 11 de març, i per donar el tret de sortida es va emetre el reportatge sobre el projecte Gram, gravat a finals de febrer.

El segon capítol el vam dedicar als cursos de bons coneixedors de parcs naturals, en els quals s’imparteixen sessions teòriques, pràctiques i sortides. Des de la fundació Alive hem coordinat el curs del Cap de Creus i del Montgrí.

Els divendres, Espai Natura

Què ha passat . Espai natura .

El programa Què ha passat? s’emet els divendres a les 20.30 h, i la secció de Natura s’emmarca en el programa dedicat a Castelló d’Empúries, habitualment, el segon divendres de mes.

Es tracta d’un espai audiovisual dedicat a divulgar coneixement sobre el medi ambient i l’entorn natural de l’Alt Empordà, destacant-ne les activitats que realitza la Fundació, qui patrocina l’espai.

Feu un comentari