Exposició de fotos MedFoto 2021

Podeu visitar les fotos finalistes i les guanyadores del concurs MedFoto 2021 del 31 de juliol al 31 d’agost. Una visita a les 43 millors imatges que reflexen les interpretacions dels seus autors sobre la relació de les persones i el mar.

El concurs MedFoto

El mar, i en especial el Mediterrani, formen part de l’essència de l’Escala des dels seus orígens. És cultura i història; un medi de treball i d’esbarjo per a l’home i l’hàbitat de milers d’espècies d’animals i vegetals que configuren el seu paisatge tant especial. Valors que han de conviure pel present i per les futures generacions.

Aquesta exposició neix de la iniciativa del Club Nàutic l’Escala, i la Fundació Alive, d’organitzar el primer Concurs de Fotografia de la Mediterrània. L’exposició mostra la selecció de les 42 propostes finalistes, 42 maneres de veure i entendre la relació entre el mar i les persones amb la sostenibilitat com a clau per al seu futur.

Exposició MedFoto
Exposició 2021 al CN l’Escala

Vine a visitar-la!

  • Lloc: Sala de Juntes del CN l’Escala (a l’interior de la Seu Administrativa)
  • Preu: entrada gratuïta
  • Horari: De dilluns a diumenge de 09:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00
L’Alcalde de l’Escala visita l’exposició : L’Alcalde de l’Escala Víctor Puga ha estat un dels primers visitants de l’exposició. A la foto (d’esquerre a dreta): Josep Pallí, vocal de la secció d’Activitats Subaquàtiques del CN l’Escala; Bernat Garrigós, president de la Fundació Alive; Narcís Carreras, president del CN l’Escala i Víctor Puga, Alcalde del municipi de l’Escala.

Feu un comentari