Febrer i març de 2022, formació per ser Bon Coneixedor de Parc Natural

Aquest any 2022 estem coordinant i desenvolupant dos cursos de formació per ser un guia “bon coneixedor del parc natural”, tant al Cap de Creus com al Montgrí, Illes Medes i Baix Ter.

Durant el mes de febrer, la formació s’ha dut a terme al nord de l’Empordà, mentre que el març serà el torn del sud del golf de Roses.

Curs al Montgrí, Illes Medes i Baix Ter

Recta final d’inscripcions pel curs de bon coneixedor del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter, en el qual hi ha hagut un molt bon ritme de demanda i s’han omplert totes les places disponibles. El pròxim dia 8 de març començarà la formació al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí.

Curs al Cap de Creus

Aquest mes de febrer també hem estat desenvolupant el curs de Bon Coneixedor del Parc Natural del Cap de Creus. Fins a 24 persones s’han inscrit i estan assistint a aquesta formació, coordinada pel biòleg Boris Weitzmann.

El dia 8 de febrer es donava tret de sortida al curs a l’oficina de turisme de Llançà, acompanyats de l’alcaldessa de Llançà, Núria Escarpanter, i el El dia 8 de febrer es donava tret de sortida al curs a l’oficina de turisme de Llançà, acompanyats de l’alcaldessa de Llançà, Núria Escarpanter, Entre altres experts que han passat per les classes teòriques i pràctiques, hi ha hagut el mateix director del Parc Natural del Cap de Creus, Ponç Feliu. Aquest darrer, també ha intervingut en les classes teòriques i pràctiques, explicant els animals migradors que tenen parada al Cap de Creus.

Cartell Curs PN Cap de Creus

Imatges del curs:

Feu un comentari