IV MedFoto descobreix les finalistes

Avui, dilluns 1 de juliol, el MedFoto ha fet públiques les imatges finalistes de la quarta edició del seu Concurs Internacional de Fotografia de la Mediterrània. Les 36 fotografies i els tres relats escollits pel jurat del certamen coorganitzat per la Fundació Alive i el Club Nàutic L’Escala s’han donat a conèixer a través del compte d’Instagram del MedFoto @medfotocontest.

S’inicia, així i en aquesta mateixa xarxa social, la votació que donarà a conèixer l’autor o autora del premi Votació Popular del MedFoto, dotat amb 200 € en metàl·lic. Aquest o aquesta serà per la imatge que rebi més “M’agrada” durant un període de votació que s’allargarà fins el dia 10 de juliol.

La guanyadora absoluta de la quarta edició del concurs, així com les imatges vencedores de les diferents categories i els guardons especials es descobrirán a la cerimònia d’entrega de trofeus que tindrà lloc el proper dissabte 27 de juliol. L’acte es celebrarà al Club Nàutic L’Escala i també servirà per inaugurar l’exposició de les fotografies finalistes d’aquest 2024. La mostra podrà visitar-se a la Sala de Juntes de l’entitat de L’Escala fins el proper dia 8 de setembre.

Feu un comentari