Jornada de fotosub científic a l’Escala el 19 de juny

La Fundació Alive organitza, amb el suport de la secció de fotografia subaquàtica de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS) i el Club Nàutic de l’Escala, una jornada de fotosub (fotografia subaquàtica) científica al prat de Cymodocea nodosa del golf de Roses.

L’activitat de ciència ciutadana tindrà lloc el pròxim diumenge 19 de juny a les 8 h, a l’Escola de Vela del Club Nàutic l’Escala, i hi han estat convidats onze fotògrafs d’alt nivell. D’una banda, hi participaran els campions de fotosub de Catalunya dels tres darrers anys: la parella guanyadora del 2020, la del 2021 i 2022 i el fotògraf que va obtenir el segon lloc del 2022. També hi han estat convidats tres biòlegs fotògrafs subaquàtics que desenvolupen tasques d’investigació, i tres fotògrafs biòlegs i naturalistes actius en la divulgació d’espècies marines.

A tots ells els acompanyarà Boris Weitzmann, biòleg associat a la Fundació Alive i codirector del departament de Ciència Ciutadana de la Confederació Mundial d’Activitats Subaquàtiques (CMAS), i el director de la fundació i biòleg, Bernat Garrigós.

En acabar l’activitat tots els participants podran gaudir d’un aperitiu al Club Nàutic de l’Escala.

Feu un comentari