MedFoto s’exposa a Can Laporta, el Centre d’Informació de l’Albera de La Jonquera.

MedFoto porta l’exposició de les seves fotografies finalistes i guanyadores de la darrera edició del certamen al Centre d’Informació de l’Albera, a la Jonquera, del 10 de novembre de 2023 al 10 de febrer de 2024.

Amb aquesta mostra, MedFoto vol mostrar el mar d’una manera el més propera a la realitat possible. Imatges de la mar Mediterrània i el seu entorn immediat, obtingudes amb actituds respectuoses envers les persones, els animals, les plantes i l’entorn natural.

Un total de 39 fotografies impreses en gran format que transporten al visitant a un espai que fomenta l’actitud responsable i respectuosa amb el mar, les activitats esportives que s’hi poden realitzar, la fauna que pot trobar i les feines professionals que s’hi poden desenvolupar. Una exposició que posa en valor la fràgil relació que hi ha entre el mar Mediterrani i les persones i que dóna a conèixer els valors naturals i paisatgístics del mar.

La inauguració de l’exposició serà el 17 de novembre a les 18.30h al Centre d’Informació de l’Albera. C. Major, 2, planta baixa (edifici Can Laporta), de la La Jonquera. Després de la presentació hi haurà un petit piscolabis.

Cartell MedFoto La Jonquera

Feu un comentari