Art i natura s’uneixen a NarTURA els dies 3 i 4 de juny

Festival NarTURA als Aiguamolls de l'Empordà

L’Associació d’Amics del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà ha organitzat, amb el suport d’entitats com Alive Fundació, el Festival Nartura: un cap de setmana dedicat a la il·lustració científica, la pintura mural i convencional, el dibuix i l’sketching, i altres expressions artístiques amb ànima naturalista.

Aquest esdeveniment s’enmarca a la Setmana de la Natura i tindrà lloc els dies 3 i 4 de juny al càmping CastellMar, a la Platja de la Rubina dels Aiguamolls de l’Empordà.

Durant els dos dies del festival NarTura hi haurà xerrades, taules rodones, tallers, exhibició de pintura mural, exposicions, concurs de dibuix, fira i estands de dibuixants, presentacions de llibres i molt més. Les jornades compten amb la participació d’empreses d’art, editorials temàtiques i iniciatives com Il·lustraciència, el Màster d’Il·lustració científica, l’agrupació Urban Sketchers Girona, Lynx Edicions, BRAU Edicions, Brava!, Llibreria Puput o La Font Belles Arts.

A més, el festival NarTura compta amb la col·laboració del càmping Castell Mar, ANDANA viatges, Lipotec, Àlex Mascarell, Toni Llobet, Alive Fundació, Setmanari de l’Alt Empordà, així com el Parc Natural dels Aigüamolls de l’Empordà, el Parc Natural del Cap de Creus, el Parc Natural del Montgrí i Illes Medes, Xarxa per a la conservació de la Natura i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Feu un comentari