Nous cursos en els parcs naturals a partir del 6 de març

Ens tornem a posar en marxa per començar, en breu, dos nous cursos per treballar en les bones pràctiques i la sostenibilitat de les empreses i professionals que desenvolupen les seves activitats en l’àmbit d’un parc natural.

D’una banda, iniciarem la quarta edició del curs per a guies subaquàtics del parc natural de Cap de Creus, i d’altra banda, el curs d’especialització per a guies d’activitats marines del parc natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. Ambdos cursos s’iniciaran el 6 de març i acabaran el 21 de març, i cal fer la inscripció abans del 28 de febrer, enviant un correu electrònic al parc natural.

El professor serà el biòleg de la Fundació Alive, Boris Weitzmann, també impulsor del Projecte Sèpia i codirector del Departament de Ciència ciutadana de la Confederació Mundial d’Activitats Subaquàtiques (CMAS).

Curs al Cap de Creus

Curs per a quies subaquàtics

Aquesta serà la 4a edició d’aquesta formació, i s’iniciarà el pròxim 6 de març a Mas Caials, Cadaqués.

Es desenvoluparà en horari de matins.

El curs va dirigit a professionals o empreses amb guies subaquàtics que treballin a l’àmbit marí del parc, però també està obert a bussejadors esportius.

Per a inscriure’s cal enviar mail a pncapdecreus@gencat.cat abans del 28 de febrer, aportant el títol d’immersió i l’assegurança escanejat, i una foto digital tipus carnet.

Curs al Montgrí

La formació va dirigida a empreses i professionals que desenvolupen la seva activitat laboral en l’àmbit marí del Parc Natural. Per aquest motiu, les empreses adherides a la #CETSMontgrí tenen garantida una plaça, i la resta de places se sortejaran entre els sol·licitants.

La formació es desenvoluparà a l’Estartit del 6 al 21 de març, en horari de tardes excepte dos matins.

Per inscriure’s cal enviar un e-mail a pnmmbt@gencat.cat, abans del 28 de febrer. Places limitades (màxim 20 places).

Feu un comentari