Nova direcció tècnica a la Fundació Alive

La Fundació Alive ha incorporat, aquest mes de novembre, a Sònia Duñach a la direcció tècnica de la institució. D’aquesta manera, l’organització reafirma la seva voluntat de créixer i potenciar la difusió dels projectes que s’hi desenvolupen.  Com a nova directora técnica, coordinarà l’execució dels projectes actuals i vetllarà perquè els seus resultats s’adaptin a la missió de la fundació.

Sònia Duñach (Castelló d’Empúries, 1985) és graduada en comunicació per la Universitat Oberta de Catalunya, amb un màster en comunicació corporativa, protocol i organització d’esdeveniments (UOC) i  un curs en direcció de la comunicació d’una institució per la Fundació Universitat de Girona (UdG).
En l’àmbit de les ciències, és llicenciada en ciències ambientals per la Universitat de Girona (UdG), postgrau en gestió del territori: urbanisme, infraestructures i medi ambient, (UOC), màster propi en qualitat i auditoria per empreses, i màster en professorat d’ESO i Batxillerat en l’especialitat de biologia i geologia (UdG). També s’ha format en l’àmbit del benestar animal amb un curs d’auxiliar tècnic veterinari i direcció de nuclis zoològics.
Es va incorporar com a tècnic de medi ambient al Consell Comarcal de l’Alt Empordà (2009-2018) desenvolupant tasques de planificació i execució de serveis, campanyes de sensibilització ambiental i liderant el canvi en la gestió del servei de benestar d’animals domèstics. Va combinar la seva feina a l’administració amb les pràctiques de community manager a EmpordàTV (2017), fent el salt a la pantalla com a presentadora i reportera de la televisió comarcal (2018). La seva vocació periodística la va portar a la redacció del Setmanari de l’Alt Empordà (2019-2020) on va publicar diversos articles relacionats amb el medi ambient, entre altres. Darrerament ha desenvolupat tasques de comunicació de manera autònoma per a organitzacions públiques i privades.

Un dels primers projectes que es posen sobre la taula per a la direcció tècnica és la organització de la segona edició del concurs MedFoto, l’únic concurs internacional de fotografia de la Mediterrània, la qual ha d’incloure millores en el funcionament intern i un augment del nombre de participants locals i internacionals.

Des d’Alive no volem deixar passar l’oportunitat d’explicar la importància d’aquesta notícia per la nostra organització. Fins ara la fundació ha funcionat amb la il·lusió i el voluntariat dels seus fundadors i ha arribat prou lluny impulsant i organitzant diversos projectes engrescadors i necessaris. Però ara ens fa falta professionalitzar-nos, comunicar millor, executar ràpidament i bé, i créixer en projectes que ja tenim al cap. En definitiva volem assumir més i millor els nostres objectius de crear coneixement, difondre’l i utilitzar-lo en un millor ús dels nostres recursos naturals que ens permetin una millor qualitat de vida i un millor estat del nostre entorn natural.

El patronat de la fundació desitja a la Sònia el millor en aquesta nova aventura professional dins la Fundació Alive.

Feu un comentari