Els mitjans locals es fan ressò del Projecte Gram

Des de la Fundació hem centrat esforços en la divulgació de la importància del prat de Gram a la població local. De fet, la nostra missió és fer difusió del coneixement sobre el medi natural per tal de millorar-ne la gestió i conservació dels seus recursos, i així ho hem fet als mitjans audiovisuals locals de Catalunya aquesta setmana.

El 13 de gener, Empordà Televisió ens va entrevistar en directe pel programa Fet a Mida de La Xarxa de Comunicació Local, un programa que s’emet entre les 16.30 i les 18.30 h a més de trenta televisions locals.

Sinopsi

El prat de Gram (Cymodocea nodosa) de la badia de Roses (Alt Empordà) és una enorme comunitat d’una planta marina des de Roses fins a L’Escala. La Generalitat fa poc que n’ha acabat la cartografia i segons els experts, és difícil trobar una extensió tan gran a escala mundial. Ara, un grup de biòlegs i submarinistes estan estudiant dos aspectes d’aquesta comunitat de plantes marines: el carboni blau que pot emmagatzemar i la seva capacitat de reproducció.

Setmanari Empordà. Mitjans locals.

Més mitjans locals

D’altra banda, el passat 22 de desembre, el Setmanari Empordà va publicar, a pàgina completa, un reportatge sobre el projecte Gram i l’estudi del carboni blau:

VERSIÓ DIGITAL: El projecte Gram estudia el carboni blau del prat marí de la badia de Roses

Feu un comentari