Surfing for Science

Projecte de ciència ciutadana per avaluar la contaminació per microplàstics. Creem una estació de mostreig a l’Escala, amb la col·laboració del Club Nàutic l’Escala. Obert a socis del CN L’Escala i voluntaris de la fundació Alive.

Seguiment d’ocells marins

Aquest projecte amb l’Institut Català d’Ornitologia té com a objectiu establir una metodologia de seguiment dels ocells marins que es mouen pel litoral català i posar-la en pràctica amb un grup de voluntaris

Col·laborem amb el Projecte Rius de l’Associació Hàbitats per a treballar en el coneixement de l’estat ecològic dels rius de Catalunya a través de la ciència ciutadana.

Projecte Rius

Biodiversitat al Gram

El principal projecte de la fundació en àmbit marí disposa d’un espai a l’observatori Minka amb els diferents prats de Cymodocea nodosa on reportem espècies. Totes les persones poden aportar-hi observacions lliurement.

Sortides amb voluntaris dins el projecte ANERIS, per censar les espècies presents al prat de gram amb l’objectiu d’acostar, connectar i fomentar la cultura marina envers la biodiversitat que conté el litoral català.

Aquest és el nostre primer projecte de ciència ciutadana, ara a iNaturalist: la Sealife Collection
Es tracta d’una base de dades en línea de fauna i flora marina.

Ciència ciutadana