Jornades de conservació i aprofitament del mar

Amb la voluntat de donar a conèixer i reflexionar sobre els principals àmbits i relacions amb la mar Mediterrània, innovacions, serveis, recursos i formes de gestió, fent especial incidència en la necessària sostenibilitat, conservació i restauració del medi marí, la Fundació Alive organitza les Jornades de Conservació i Aprofitament del Mar.

 

L’entorn marí requereix arribar a un consens sobre la gestió estratègica per a poder aplicar mesures per a la seva conservació davant un escenari canviant. Per això és necessari potenciar el coneixement sobre aquest espai i les noves normatives i accions que es duen a terme per a la seva conservació i millor gestió.

 

L’esdeveniment pretén agrupar científics, pescadors, administració, entitats de conservació, i tots aquells actors que intervenen, gestionen o aprofiten l’àmbit marí, i cercar sinergies, intercanviar visions i sensibilitats per caminar cap a una millor gestió de la mar.

IIa Edició, 2023

Celebrades el 3 i 4 de març de 2023 al Centre d’Interpretació del Peix MARAM, de l’Escala.

 

Va comptar amb el finançament i col·laboració de:

 

Ia Edició, 2017

Celebrades el 28 i 29 de gener de 2017 al Mas El Cortalet del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, a Castelló d’Empúries.

 

Va comptar amb el finançament i col·laboració de: