Dates i espai

Divendres 3 de març, de 8.30 a 18.00h.
Dissabte 4 de març, de 7.00 a 16.00 h.

Com arribar

Centre d’Interpretació del Peix de l’Escala, Maram.

En cotxe:

Des de Barcelona i des de França:
Agafar la sortida 5 de l’AP7 a Orriols (20 km de l’Escala) i després agafar la carretera GI-623, que porta directament a l’Escala.


A través de la carretera Nacional II: prendre la N-IIdirecció nord; després agafar la GI-623,  en direcció a l’Escala, (direcció sud); tot seguit agafar  la C-31 que porta directament a l’Escala. Un cop a la població, seguir les indicacions a “Port”.

 

Hi ha zona d’aparcament gratuït davant el Maram.

En transport públic:

En cas de venir amb transport públic, feu-nos-ho saber a la inscripció o enviant un correu a info@alivefund.org.

 

PER ARRIBAR EN TREN + BUS

  • Rodalies o Mitjana Distància Barcelona- Portbou. Les estacions que queden més a la vora són Figueres i Flaça, des de les quals podreu agafar un bus fins a l’Escala.
  • TAV. L’estació més a prop és la de Figueres- Vilafant, que està a uns 30 km. Tant des de Figueres centre com des de Girona, on també té parada el TAV, hi ha connexió amb bus fins a l’Escala.
    Informació: 902 240 202 o bé www.renfe.es i www.tgv-europe.com

 

PER ARRIBAR EN BUS

  • La companyia Sarfa (Grup Moventis) connecta l’Escala amb les poblacions i ciutats veïnes, així com amb Figueres, Girona i Barcelona. Es poden consultar preus i horaris a la pàgina web: www.sarfa.com / Tel. 902 30 20 25. La Parada es troba a Plaça de les Escoles. https://compras.moventis.es/es