L’equip del gram

Al projecte Gram hi treballen tres col·laboradors.

 

En Boris Weitzmann és biòleg, bussejador i divulgador del mar des de fa més de trenta anys. Ha treballat pel CSIC i la Universitat de Barcelona. Actualment gestiona el Projecte Sèpia amb els pescadors de l’Empordà i és educador autònom als dos Parcs Naturals marítimo-terrestres de Catalunya (a Medes, Montgrí i Baix Ter i a Cap de Creus). També . Està decidit a millorar la relació existent entre les persones i el mar. Amb el Projecte Gram veu una bona oportunitat d’aproximar el mar al gran públic. Recentment ha estat nomenat codirector del Departament de Ciència ciutadana de la Confederació Mundial d’Activitats Subaquàtiques (CMAS).

Xavier Salvador Costa, bussejador i apneista, graduat en Biologia a la UdG, està especialitzat en seguiments del medi marí, fent censos d’espècies, diagnosis ambientals, cartografia de comunitats i seguiment de praderies de Posidònia. L’hi encanta la cerca i classificació d’espècies noves i compta amb un arxiu de més de 1500 espècies fotografiades i classificades en aigües espanyoles, la gran majoria d’elles a Catalunya.

En Bernat Garrigós és biòleg per la UB i màster en gestió ambiental per la universitat de Duke. És promotor i fundador de la Fundació Alive i l’obsessiona compartir els coneixements que va adquirint en les seves immersions amb el públic en general. La conservació del medi passa sens dubte pel coneixement i per l’amor d’allò que anem coneixent.