Puri Canals, nova Patrona d’Alive Fundació

El Patronat d’Alive Fundació va aprovar, dimecres 2 de març, la incorporació de Purificació Canals i Ventín com a nova Patrona de l’entitat.

Puri Canals, durant el tancament de
CBD OceanVoices
a la UN Biodiversity Conferencia de la #COP14

Coneguda com a Puri Canals, la biòloga i doctorada tarragonina, destaca per la seva experiència laboral entorn dels diferents càrrecs ostentats en el sector ambiental, tant en l’àmbit nacional com internacional. Entre molts altres, des del 2009 és presidenta de la Xarxa Mediterrània d’Àrees Marines Protegides (MedPAN), que té per objectiu facilitar els intercanvis entre les àrees marines mediterrànies protegides, amb la finalitat de millorar l’eficàcia en la gestió d’aquests espais.

Puri Canals també va ser presidenta de la Lliga per la Defensa del Patrimoni Natural (DEPANA) entre 1994 i 2010 i vicepresidenta d’Unió Internacional per la Conservació de la Natura (IUCN).  Entre 1998 i l’any 2002 va liderar el projecte ‘Life’ de la Unió Europea per preservar la Punta de la Móra a Tarragona. A més, el passat 2020 va ser guardonada amb el Premi Creu de Sant Jordi. I és que a més dels càrrecs ostentats, té una gran vàlua dins el sector ambiental per la seva capacitat d’aportar i connectar organitzacions i persones per al desenvolupament de polítiques i accions ambientals.

Des de la Fundació ens sentim molt afortunats de poder comptar amb una persona amb tan àmplia trajectòria professional i profund compromís social en temes ambientals i en conservació de la natura com és la Puri Canals. Estem segur que serà un actiu molt important per la feina que es realitza des de l’Alive.

Feu un comentari