Sortida per veure ocells marins els dies 12 i 13 de maig

Només dos dies després de publicar la sortida, les places s’han exhaurit.

L’Institut Català d’Ornitologia i la Fundació Alive hem organitzat una sortida en vaixell per veure ocells marins. Els guies de l’activitat seràn l’ornitòleg Oriol Clarabuch i el biòleg Bernat Garrigós. L’activitat, però, tindrà tres activitats: la primera serà divendres 12 de maig, fent una sessió teòrica i online, la segona serà la sortida en vaixell, i la tercera una activitat a peu, aquestes dues el dissabte 13.

L’activitat començarà a les 19 h amb una sessió teòrica online on s’explicaran les principals espècies d’ocells marins que es poden observar a les costes catalanes, la seva fenologia i la seva identificació. La sessió es gravarà perquè els participants puguin tornar-la a visualitzar.

La sortida en vaixell serà durant el dissabte 13 al matí. Es sortirà a les 8.45 h des del port de L’Escala i es navegarà mar endins amb l’objectiu d’observar els ocells pelàgics. S’espera avistar espècies com baldrigues (balear, mediterrània i cendrosa), espècies de gavines i xatracs o mascarells.

Stella marins per veure ocells marins
Embarcació “Stella Maris” de la companyia Creuers Mare Nostrum

A la tarda s’acabarà l’activitat amb una sortida a la zona de Begur per observar ocells marins de costa i realitzar comparacions amb les observacions fetes durant la sessió del matí.

Feu un comentari