Taller de fotografia de natura amb l’APNAE

El mar ha estat des de sempre una font d’inspiració per a artistes, entre els quals hi destaquen pintors i fotògrafs. El mar Mediterrani conjuga tots els elements dignes de ser plasmats en una fotografia memorable: els blaus I turqueses de l’aigua, els verds de la vegetació, etc. Aquest curs pretén oferir als alumnes uns coneixements bàsics per tal de poder plasmar amb més impacte visual els paisatges marins, la seva biodiversitat i els elements que l’envolten.

TALLER FOTO APNAE

Amb IÑAKI RELANZÓN

Iñaki és fotògraf professional de natura des de fa més de 30 anys. Durant la darrera dècada s’ha especialitzat en conservació i fotografia d’espècies en perill d’extinció. Ha publicat milers de fotografies arreu del món i és autor de 9 Llibres fotogràfics. Les seves fotografies les distribueix internacionalment l’agència anglesa Nature Picture Library i des de fa anys és membre de la ILCP (International League of Conservation Photographers). El seu projecte actual es diu “ORIGEN, 2 anys amb la fauna ibèrica”.

NIVELL DEL TALLER

Es tracta d’un taller pràctic, on el professor explicarà tècnica i composició adaptada al nivell de cada participant, tot descobrint racons fotogènics.

MATERIAL FOTOGRÀFIC

Per tal d’optimitzar al màxim el taller es recomana que els participants portin:

  • càmera rèflex digital o sense mirall
  • objectiu gran angular amb algun filtre (com ara el polaritzador)
  • trespeus.

ALTRES MATERIALS

  • Esmorzar i dinar (entrepà o carmanyola)
  • Impermeable
  • Calçat còmode.

HORARIS

6: 30 h (1a convocatòria) Cala Marquesa. 📸 Sortida de sol.
7:30 h (2a convocatòria) Cala Marquesa. 📸 Camí de ronda.
9:00 h Esmorzar. 
10:30 h Trasllat fins a la segona localització. 📸 Platja d’Es Castell i Cala Estreta. Passejada pel camí de ronda i el poblat ibèric.
19’00 h Trasllat a la Gola del Ter. 📸 Posta de sol.

PREU

85€

60€ per inscrits a Medfoto i socis de l’APNAE

INSCRIPCIONS

Pròximament a l’APNAE

Feu un comentari