Un Pop de Gram al 10è Fòrum de Recerca del Baix Ter

El Fòrum de Recerca del Baix Ter ens ha convidat a explicar el projecte “Un Pop de Gram” a la seva desena edició, el pròxim 19 de novembre, a Fontanilles.

La ponència anirà a càrrec de Boris Weitzmann, coordinador i biòleg del projecte, i oferirà els detalls del projecte així com els resultats obtinguts.

X Fòrum de recerca Fontanilles

El Fòrum de Recerca del Baix Ter

El Fòrum de Recerca del Baix Ter és una jornada per difondre recerques, investigacions i treballs referits al territori del Baix Ter i per conèixer projectes relacionats amb aquesta àrea geogràfica. En aquest sentit, és un punt de trobada dels diversos professionals (estudiants d’ensenyament secundari, estudiants universitaris, investigadors professionals, investigadors amateurs, estudiosos locals, particulars, cobles i músics, entitats) que realitzen aquests tipus de treballs multidisciplinars al territori. És una jornada que vol promoure el contacte entre aquests professionals i fomentar tasques d’investigació transversals al territori, però és una activitat també oberta a tothom que ho desitgi.

El Fòrum de Recerca del Baix Ter està organitzat pel Centre de Documentació del Museu de la Mediterrània i aquesta desena edició es portarà a terme al municipi de Fontanilles amb la col·laboració de l’Ajuntament de Fontanilles i el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

Feu un comentari