Fer un donatiu

Ajuda’ns a tirar endavant els projectes de recerca i difusió!

Des de la Fundació tenim moltes iniciatives per a investigar i divulgar aspectes, principalment, del medi marí.

Des de la web i les nostres xarxes socials donem a conèixer els projectes que duem a terme. En molts d’aquests, hi participen persones de manera voluntària, però per poder desenvolupar les línies en les quals treballem necessitem material, i moltes vegades, personal qualificat. Per això, Alive Fundació necessita el suport de totes aquelles persones que vulguin col·laborar-hi.

Pots fer una aportació econòmica puntual o periòdica per donar suport als nostres projectes.

ES92 0081 0111 0900 0175 1976

També pots fer l’aportació a través del portal DonantAmbiental.cat de la Xarxa per a la Conservació de la Natura.

ELS DONATIUS PODEN DESGRAVAR-SE PARCIALMENT A LA RENDA

Si vols, un cop fet el donatiu, et podem enviar el certificat de donació. Només cal que ho demanis a info@alivefund.org. La normativa fiscal vigent afavoreix el fet de realitzar donatius i de col·laborar amb les entitats no lucratives, incentivant les aportacions de persones físiques i d’empreses en l’assoliment de finalitats d’interès general, entre les quals les entitats no lucratives que desenvolupen activitats de protecció i millora del medi ambient.

 

Els percentatges i condicions de les deduccions s’estableixen tenint en compte si el donant és persona física o jurídica, i també si l’entitat receptora reuneix els requisits per poder optar al règim fiscal del mecenatge, regulat en la Llei 49/2002.

  • Una persona física desgrava els seus primers 150 euros a fundacions un 80%, la resta al 35 % (40% quan és un donatiu d’igual o més import amb mínim dos anys).
    El màxim és el 10% de la base imposable.
    Per exemple, si es fa un donatiu de 200 euros per primera vegada, es podrà desgravar 120€ + 17,50 € a la seva renda.
    A més, les donacions a determinades entitats en benefici del medi ambient, la conservació del patrimoni natural i de custòdia del territori, com Alive, tenen un avantange addicional segons l’ Art. 34 Llei 16/2008, de 23 de desembre, de mesures fiscals i financeres, de la Comunitat Autònoma de Catalunya.