MedFoto 2024 es presenta al Saló Nàutic de Barcelona

El MedFoto, concurs internacional de fotografia de la Mediterrània, ha presentat la seva quarta edició al Saló Nàutic de Barcelona. L’ acte ha tingut lloc el divendres 13 d’octubre a l’estand de la Generalitat de Catalunya, en el qual participa Ports de la Generalitat, institució col·laboradora del certamen.

Durant l’acte s’han donat a conéixer els primers detalls del MedFoto 2024, una quarta edició del certamen que farà públiques les seves bases el proper mes de febrer i obrirà el període d’inscripcions el dilluns 1 d’abril 2024.

Novament, convida, tant a fotògrafs professionals com a aficionats a presentar les seves imatges del Mediterrani sota la temàtica el Mar i les persones. I és que el MedFoto 2024 manté el seu caràcter de concurs obert que anima a tothom a participar-hi, tant professionals com aficionats.

És obert, també, a rebre imatges del mar Mediterrani i la seva relació amb les persones en totes les seves vessants. És per això que presenta, també, les categories de Paisatge, Vida salvatge, Esport i oci, Oficis del mar, Subaquàtica, Conservació i canvi climàtic, Amb mòbil i Relat fotogràfic. Aquesta secció, recentment estrenada, reconeix el millor treball de fotografia conformat per sis imatges dedicades a una de les temàtiques proposades per al concurs.

La presentació d’aquesta quarta edició del concurs ha comptat amb les intervencions de Bernat Garrigós, president de la Fundació Alive, l’Alcalde de L’Escala Josep Bofill, i la Directora General de Ports de la Generalitat, Annabel Moreno.

L’esdeveniment que ha donat a conéixer MedFoto 2024 ha finalitzat amb una degustació d’un producte ben típic de L’Escala i del Mediterrani, les anxoves, i una copa de cava per a tots els assistents.Feu un comentari