MedFoto 2023 publica les imatges finalistes de la seva tercera edició

Finalista MedFoto 2023. "Kayak". Autor Ruben Díaz
Finalista MedFoto 2023. “Kayak”. Autor Ruben Díaz

MedFoto ha donat a conèixer les 36 fotografies i els 4 relats finalistes de l’edició 2023 a través del compte d’Instagram @medfotocontest. Enguany, s’han seleccionat 39 propostes d’entre les més de 1.400 imatges presentades.

De fet, aquesta ha sigut l’edició més exitosa del concurs, amb un 50% més de participants que la darrera edició, i amb major internacionalització, amb participants procedents de països com França, Alemanya, Itàlia, Països Baixos, Portugal o Turquia.

Per a escollir les imatges, el jurat ha tingut en compte la seva qualitat, originalitat i el tracte ètic a les plantes i animals fotografiats.

A partir de l’1 de juliol, els usuaris d’Instagram podran escollir la fotografia guanyadora del premi Votació Popular MedFoto 2023. Aquest guardó, que consisteix en una dotació econòmica de 200 euros, serà atorgat a la imatge que obtingui més “M’agrada”. El període de votació popular romandrà obert de l’1 al 15 de juliol.

Finalistes MedFoto 2023

Els guanyadors de MedFoto 2023

La millor fotografia de l’edició 2023, així com les guanyadores de les vuit categories del MedFoto i els guardons especials “L’Escala” i “Costa Brava”, es faran públics el proper divendres 4 d’agost, durant la cerimònia d’entrega de trofeus. L’acte se celebrarà al Club Nàutic l’Escala i servirà per inaugurar l’exposició de les imatges finalistes d’aquesta edició.  Fins el dimarts 5 de setembre, es podrà visitar la mostra a la Sala de Juntes de l’entitat esportiva escalenca.

El MedFoto 2023 s’encamina, així, cap al seu desenllaç. Aquest any, el concurs que aborda la temàtica “El mar i les persones” repartirà prop de 4.000 euros en premis en metàl·lic entre les fotografies vencedores, a més dels dos premis especials.

En aquesta edició, el certamen compta amb el suport de Ports de la Generalitat,  l’Ajuntament de l’Escala, Empordà Turisme, Apnae, el càmping La Ballena Alegre, Festival Portalblau i Improcat.

Feu un comentari