Àvila acull el XVII Fòrum Internacional de Conservació de la Natura (CeUICN)La ciutat d’Àvila acollirà, del 16 al 18 de novembre, el XVII Fòrum Internacional de Conservació de la Natura, un punt de trobada per a líders, experts i activistes compromesos amb el desafiament crucial de conservar la natura. La temàtica de la trobada girarà al voltant de la restauració d’ecosistemes a Espanya: Prevenir, Aturar i Revertir la Pèrdua de Natura.

L’esdeveniment s’alinea amb la iniciativa global de l’ONU, el Decenni per a la Restauració dels Ecosistemes 2021-2030, que cerca combatre la pèrdua de naturalesa a nivell mundial.

La Fundació Alive participarà directament amb una intervenció sobre el prat de Cymodocea nodosa, a càrrec de Boris Weitzmann, el divendres 17 al matí.

A més, hi portarem l’exposició de Surfing for Science, que mostra la tipologia de microplàstics que es troben a les nostres aigües, i que s’exposarà al Palau Los Serrano, d’Àvila.


Si t’interessa la conservació de la Natura i la restauració dels ecosistemes, acosta’t a aquesta trobada gratuïta entre professionals, oenegés i administracions. ç

🌿 T’esperem a Àvila del 16 al 18 de novembre.
Més informació a https://uicn.es/foroceuicn2023/

Cartell fòrum Àvila

Feu un comentari