Costa Brava Diving Fest i el Pop de Gram

Els centres de busseig de la Costa Brava, agrupats sota el nom Costa Brava Sub, han organitzat pels pròxims 1, 2 i 3 de setembre, el Costa Brava Diving Fest – Busseig Sostenible a la Costa Brava.

El Costa Brava Diving Fest és un cap de setmana dedicat al busseig sostenible que té com a objectiu la integració dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en la pràctica de les activitats subaquàtiques. Especialment se centra en aplicar criteris de conservació mediambiental, fomentar la participació i el coneixement de la ciutadania en diferents iniciatives de recerca i facilitar la descoberta del món submarí a col·lectius amb necessitats especials.

Les activitats del cap de setmana es desenvoluparan a diferents municipis municipis de la Costa Brava, com Blanes, Tossa de Mar, Palamós, Palafrugell, Begur, L’Estartit, L’Escala, i Cadaqués.

Un Pop de Gram al CB Diving Fest

Des de la Fundació Alive, col·laborem realitzant una conferència sobre “Un Pop de Gram“, el dia 1 de setembre a les 18h. Gràcies al Club Nàutic l’Escala, podrem fer l’activitat a l’aula de l’Escola de Vela.

Cartell Pop de Gram al Costa Brava Diving Fest

La conferència, a càrrec de Boris Weitzmann, donarà a conéixer l’estudi de pops als prats de Cymodocea nodosa que realitzem a la badia de Roses i de Pals. Així, explicarem la situació de la població d’aquest cefalòpode, la seva dieta en aquests espais, els seus hàbits de reproducció i quina disponibilitat d’aliments troba en aquests herbassars.

Us podeu inscriure aquí

Feu un comentari