Espai natura (2). Curs de bon coneixedor d’un parc natural

Arriba el segon capítol d'”Espai Natura” dins el programa “Què ha passat?” d’Empordà Televisió

Els parcs naturals ofereixen cursos de bons coneixedors, en els quals s’imparteixen sessions teòriques, pràctiques i sortides. Des de la fundació Alive hem coordinat el curs del Cap de Creus i del Montgrí.

Des de l’Espai Natura ens acostem als cursos del parc natural del cap de Creus i al parc natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Per això, parlem amb el director del pn Cap de Creus, Ponç Feliu, i la tècnica Montse Pascual, i amb Josep Espigulé, tècnic del parc natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

El primer capítol, el Projecte Gram

La secció Espai Natura, dins el programa “Què ha passat?” d’Empordà Televisió, es va inaugurar el passat dia 11 de març, i per donar el tret de sortida es va emetre el reportatge sobre el projecte Gram, gravat a finals de febrer.

Els divendres, Espai Natura

Què ha passat . Espai natura .

El programa Què ha passat? s’emet els divendres a les 20.30 h, i la secció de Natura s’emmarca en el programa dedicat a Castelló d’Empúries, habitualment, el segon divendres de mes.

Es tracta d’un espai audiovisual dedicat a divulgar coneixement sobre el medi ambient i l’entorn natural de l’Alt Empordà, destacant-ne les activitats que realitza la Fundació, qui patrocina l’espai.

Feu un comentari