Esculls de corall, aprenent pintant

Aquesta és una proposta per a professors d’anglès que vulguin treballar els conceptes relacionats amb el mar o els professors de medi natural.

Des de la Comissió Internacional d’Educació i Comunicació Ambiental de la UICN ens han fet arribar una proposta pedagògica interessant que us traslladem.

La Fundació Khaled bin Sultan Living Oceans ha publicat un llibre d’activitats educatives i per pintar que ensenya als nens i nenes les amenaces als esculls de corall. Amb el títol “Llibre d’activitats i per pintar sobre els esculls en risc“, la publicació inclou activitats interactives, preguntes que inciten a la reflexió i pàgines per pintar imatges que creen consciència sobre els reptes als quals s’enfronten els esculls de corall.

Llibre sobre esculls de corall

El llibre està pensat especialment per a estudiants d’entre 9 i 13 anys i conté activitats educatives que són flexibles i es poden ajustar per adaptar-se a diferents nivells i entorns educatius.

La Fundació Khaled bin Sultan Living Oceans va crear aquesta eina per augmentar l’alfabetització oceànica entre la propera generació i conscienciar sobre la difícil situació dels esculls de corall.

La primera secció del llibre explica el blanqueig de coralls i com afecta el canvi climàtic als esculls. Mitjançant exercicis interactius i pàgines per pintar, ajuda els estudiants a entendre la complexa relació entre els corals i les zooxantelles, entendre les causes d’arrel del blanqueig dels coralls i ajudar els estudiants a entendre què poden fer.

Feu un comentari