Les sortides de natura de MedFoto d’aquest 2023 han tingut molt bona acollida


El Concurs Internacional de Fotografia de la Mediterrània MedFoto ha ampliat, enguany, el seu programa d’activitats amb la celebració de les seves dues primeres sortides de naturalesa els dies 18 de juny i 10 de setembre. Dos tallers de fotografia creats amb l’objectiu de posar en valor la relació de les persones i el mar Mediterrani a través d’una activitat de formació sobre fotografia.

Imatge d'una de les sortides de naturalesa

Les propostes, amb dues temàtiques ben diferents, van ésser guiats pel fotògraf professional especialitzat en naturalesa i membre del jurat del concurs Oriol Alamany. Celebrats sota l’organització del Club Nàutic L’Escala i la Fundació Alive, van comptar amb el suport del Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava, el Fons Europeu Marítim i de la Pesca i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

Una vintena de participants, el total de les places disponibles de les sortides de natura, gaudien de cadascuna de les activitats. La primera, celebrada el diumenge 18 de juny, es va dedicar a l’avistament d’ocells i va enriquir-se amb l’experiència del biòleg Pere Josa. La bona meteorologia va permetre veure i fotografiar una bona quantitat d’espècies com gavians argentats, gavines corses, baldrigues o joves mascarells tot gaudint del paratge del Parc Natural del Montgrí des del mar.

En la seva segona de les sortides, els assistents van poder observar i fotografiar com el pescador de l’embarcació de pesca L’Esbotzada calava les xarxes davant la costa del Parc Natural del Montgrí.
Un cop més, les bones condicions van facilitar que tots els presents gaudissin de la sortida, que va finalitzar, com en la darrera ocasió, amb un esmorzar al Restaurant & Gastrobar Bol Roig.

Feu un comentari